Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ кисла капуста влітку
РЕЦЕПТ  кисла капуста влітку Нашаткувати капусту, кинути в киплячи- струм, раз скип'ятити, викласти на решето, перелити холодною водою, у керамічну посуд класти рядами, посипати сіллю, уминати, поставити на добу в кухню, проколювати, коли скисне, винести на холод.
РЕЦЕПТ ікра баклажанна із бринзою
РЕЦЕПТ  ікра баклажанна із бринзою Запекти 2 баклажана середньої величини у жарочном шафі, остудити й відокремити шкірочку від м'якоті. М'якоть розтерти. Окремо розім'яти вилкою полстакана бринзи, з'єднати з баклажанним пюре й розмішати. Поступово додати, не припиняючи розмішування, 4—5 розтертих зубків часнику й 2 ложки оцту. Ікру пок
 
     
создание сайта одесса