Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ салат із сардин
РЕЦЕПТ  салат із сардин Очистити 250 г свіжих сардин, вилучивши голови й зябра. Обробити на філе, розрізавши навпіл уздовж спинки й вилучивши кістки. Філе посолити й поперчити. Потім з'єднати попарно, проклавши між ними тонкі смужки гострого стручкового перцю. Змочити філе в яйці й щільно укласти у невеликий лист, змазаний
РЕЦЕПТ грибний салат
РЕЦЕПТ  грибний салат 300 г відварених грибів, 1—2 цибулини, сіль, полстакана сметани. Великі гриби измельчить, невеликі залишити цілими. Додати рубаний лук, сметану, сіль. Подати до гарячого отварному або печеній картоплі.
 
     
создание сайта одесса