Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ Мариновані грибки
РЕЦЕПТ Мариновані грибки Вимити молоденькі грибки, відварити у солоній воді, відкинути на сито. Коли обсохнуть, залити холодним розведеним оцтом, перевареним з невеликим кількістю лаврового лдота й перцю.
РЕЦЕПТ Салат зі свіжих помідорів із бринзою
РЕЦЕПТ Салат зі свіжих помідорів із бринзою Промити й нарізати скибочками міцні свіжі помідори. Злегка посолити і заправити оцтом і рослинним маслом по смакові. Зверху густо посипати здрібненої на тертці бринзою, змішаної с дрібно нарізаною зеленню петрушки.
 
     
создание сайта одесса