Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ закуска з маринованого мови
РЕЦЕПТ  закуска з маринованого мови Нарізати тонкими смужками 200 г відвареного й охолодженого мови, 5 очищених солоних огірків, 5 мочених яблук (полити оцтом, щоб не стемніли). Три ложки прованського масла, дві ложки оцту, ложку каперсів і чайну ложку цукру змішати, полити закуску й залишити на 12 год, потім прикрасити зеленню. Може з
РЕЦЕПТ масло з оселедця
РЕЦЕПТ  масло з оселедця Оселедець дрібно рубають і протирають через сито, а потім розтирають зі свіжим маслом. Масло кладуть по смакові, але не більш 160 г на один оселедець.
 
     
создание сайта одесса