Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ Сир із кмином зі сметаною
РЕЦЕПТ Сир із кмином зі сметаною 1200 г сиру, протертого через сито, розмішують із густою сметаною, потім солять, змішують із кмином, викладають у форму й притискають легким пресом.
РЕЦЕПТ копчення риби на дні казана
РЕЦЕПТ  копчення риби на дні казана Очищену рибу засолити перед копченням (на 1 кг риби — 1 ст. ложка солі). Потім рибу протерти досуха й укласти на гілки ялівця, вільхи або солому на дно казана. Закритий казан поставити на вогонь і тримати на вогні приблизно півгодини, поки риба не стане м'якою й не підрум'яниться. Забрати казан з вогню
 
     
создание сайта одесса