Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ салат із грибів і картоплі
РЕЦЕПТ  салат із грибів і картоплі Відварити 4—5 картоплин, очистити їх, остудити й нарізати кубиками. Очистити й промити 200 г грибів, нарізати скибочками й зварити. Відкинути на сито, а потім змішати з картоплею. Салат посолити, додати чорного перцю й заправити 4—5 ложками рослинного масла й 2—3 ложками оцту або соусом майонез.
РЕЦЕПТ ікра із синіх баклажанов
РЕЦЕПТ  ікра із синіх баклажанов Печені сині баклажани очищають від верхньої шкірочки й дрібно рубають, потім до їм додають оцет, прованське масло, сіль, перець і дрібно порубаний лук.
 
     
создание сайта одесса