Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ французький салат
РЕЦЕПТ  французький салат Вимити салат у холодній воді, вийняти у серветку й струснути, щоб вода пішла 4кг у серветку. Зварити одне яйце всмятку, випустити жовток на тарілочку, влити ложку оцту, дві ложки прованського мас- ла, додати кавову ложечку цукру, сіль і збити це, як майонез. Облити салат, витримати 10 хв.
РЕЦЕПТ фаршировані огірки
РЕЦЕПТ  фаршировані огірки Очистити великий огірок або неяк- до більш дрібних від шкірки. Вирізати ме- таллической вилученням середину з насіння- мі. Вилучити в киплячу підсолену воду й витримати до м'якості. Потім від- кинути на друшляк і дати охолонути. Расте- реть добела 125 г коров'ячого масла з 200 г консервованої риби (тунець
 
     
создание сайта одесса