Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ панагюрский салат
РЕЦЕПТ  панагюрский салат Нашаткувати 1/4 капустини й 3—4 стручка солодкого перцю. Измельчить на середній тертці 1—2 моркви, 2—3 помідора й 3—4 зубка часнику. Дрібно нарізати зелень петрушки й селери. Додати сіль по смакові й заправити 4—5 ст. ложками рослинної олії.
РЕЦЕПТ бутерброди з анчоусами
РЕЦЕПТ  бутерброди з анчоусами Промити дрібну солону рибу (анчоусы) і вилучити кості. Філе нарубати, додати сухої м'яти, небагато мускатного горіха, здрібненого на тертці, і всі добре розтерти. Поступово додати кілька ложок маслинового масла й продовжувати розмішувати до утвору однорідної маси. Нарізати хліб тонкими скибочками й н
 
     
создание сайта одесса