Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ салат
РЕЦЕПТ  салат Нарізати тонкими скибочками велику голівку ріпчастого лука. Додати 4—5 зубків товченого часнику, 3 помідора, очищених і нарізаних шматочками, 3 варених і нарізаних кубиками кабачка, банку сардин B50 г), очищених від костей і нарізаних шматочками, 2—3 стручка гострого перцю, дрібно нарізаних, і кілька
РЕЦЕПТ помідори з раковою начинкою
РЕЦЕПТ  помідори з раковою начинкою Відібрати 8—10 міцних спілих помідорів, по можливості однакового розміру. Помідори промити й зрізати верхню частину з боку плодоніжки. Вийняти м'якоть і покласти їхнім отвором униз, щоб стік сік. Зварити в підсоленій воді 10—12 раків. У варених раків відокремити шейки, клішні, очистити їх і дрібно
 
     
создание сайта одесса