Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ салат «зпиккадили»
РЕЦЕПТ  салат «зпиккадили» Зварити в підсоленій воді 1 кг картоплі «у мундирах». Зварена картопля очистити від шкірки, остудити й нарізати кружечками товщиною 1 див. Нарізати кружечками 3 голівки ріпчастого лука однакового розміру. Промити, очистити й нарізати шматочками солоний оселедець або анчоусы. У салатник покласти гірко
РЕЦЕПТ оселедець із яблуками
РЕЦЕПТ  оселедець із яблуками Вимочити оселедець, дрібно порубати, покласти булку, масло, два дрібно нарізаних яблука, ложку сметани. Усе це розтерти. Додати форму оселедця, прикласти голову й хвіст.
 
     
создание сайта одесса