Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ паштет з печінки
РЕЦЕПТ  паштет з печінки Телячу печінку очистити від верхньої пліви, помити (не солити). У каструлю покласти також 2 очищених моркви, невеликий корінець петрушки, полкорешка селери, лукопорей, голівку ріпчастого лука, 400 г свіжого несолоного сала й 400 г свіжого масла. Накрити кришкою і поставити в духову піч гаситися. Печі
РЕЦЕПТ панагюрский салат
РЕЦЕПТ  панагюрский салат Нашаткувати 1/4 капустини й 3—4 стручка солодкого перцю. Измельчить на середній тертці 1—2 моркви, 2—3 помідора й 3—4 зубка часнику. Дрібно нарізати зелень петрушки й селери. Додати сіль по смакові й заправити 4—5 ст. ложками рослинної олії.
 
     
создание сайта одесса