Головна Рецепти Пошук Про сайт Контакти Додаті рецепт Реєстрація

Забули пароль

Закуски
Холодні закуски
Горячі закуски
Перші страви
Приналежності до перших страв
Другі страви
Телятина
Говядина
Свинина
Баранина
Птица
Дике мьясо
Риба
Гарніри
Мучні та солодкі блюда
Доповнення до торта
Креми
Десерти











   •
   • Пшоно із грибами й луком
   • Гречка з яблуками й волоськими горіхами
   • Шашлик з курки
   • Ховаймо картоплю під ковбасу: РокітрКрумплі
   • Маринована брусниця
   • Мариновані вишні
   • Мариновані груші
   • Мариновані зливи
   • Солодке блюдо зі свіжих ягід
Реклама:

Украинская Баннерная Сеть

Украинская Баннерная Сеть
 
  Рецепт салат з буряка й хріну

Кукушка - 1
 
 
 салат з буряка й хріну
Зварити в підсоленій воді 2—3 невеликих буряка, остудити, очистити від шкірки й измельчить на великій тертці. Очистити й измельчить на дрібній тертці 1 корінь хріну. Змішати буряк із хріном, заправити 2 ложками оцту й 2—3 ложками рослинної олії, посолити й посипати дрібно нарубаними крутими яйцями.
Быстрый фильтр: салат з буряка й хріну
 
   



    Другие рецепти в разделе Закуски - Холодні закуски  
 
РЕЦЕПТ салат з белокочанной капусти
РЕЦЕПТ  салат з белокочанной капусти Капустина очистити від зовнішніх . листів, вилучити качан, нашинко- вать, злегка Посолити й перетерти рукою для м'якості. Додати 1—2 моркви, з- мельченные на тертці, і, за бажанням, не- багато дрібно нарізаної петрушки з неяк- кими листиками селери. Перед подачею заправити оцтом і рослинним маcлом.
РЕЦЕПТ штам, або желе з телячих ніжок
РЕЦЕПТ  штам, або желе з телячих ніжок Очистити ніжки, вийняти з них товсті кістки, покласти в гарячу воду, за- кип'ятити й воду злити. Потім вимити їх ще раз, залити холодною водою так, щоб вона їх покрила, покласти коріння й варити в глазурованому керамічному горщику 3 години. Коли ніжки стануть м'якими, посолити по смакові, процідити чер
 
     
создание сайта одесса